Projektlösningar

Nedan hittar du ett urval av de certifierade lösningar som tagit fram åt kunder. Produkterna är certifierade av SBSC enligt SS EN 1143-1 alternativt enligt SSF 3492. Oftast börjar det med ett telefonsamtal och mynnar sedan ut i ett ritningsunderlag där vi tillsammans går igenom underlaget och gör eventuella korrigeringar utifrån kundens önskemål. När underlaget är godkänt så sätter vi lösningen i produktion. Vi har både kapacitet att tillverka anpassade, SBSC certifierade, säkerhetslösningar och montera på plats hos kunden.

Har du funderingar på ett projekt som kräver ett kraftigt inbrottsskydd? Hör av dig så hjälp vi dig.


2 stycken SC6000 mobila vapenkassuner som är monterade som en enhet. Klassade enligt SS EN 1143-1 samt 1 stycken SC20 kassun som är klassad enligt SSF3492.


Kundanpassade valvdörrar i SS EN 1143-1 med extra bredd samt nedsänkta trösklar för lätt passage med exempelvis palldragare.


Installation av Titan valvdörr i SS EN 1143-1. Måtten är gjorda för att kund ska kunna köra truck in i lokalen.

Installerad dubbelvalvdörr i kassun. Bredden och höjden tillåter intag av varor med truck.

Uppställning av mobila valv i SS EN 1143-1. Samtliga är utrustade enligt MSBs regler för förvaring av explosiva varor och certifierade av SBSC.

Toppritning av skalskydd för serverhall i SSF3492 åt kund. Projektet gick bra och kunden har nu ett inbrottsklassat skydd för sina servrar.

Pågående bygge av vapenkassun i blivande butik. Klassning SS EN 1143-1.

Slutmontering av mobilt växlingskontor i skyddsklass SS EN 1143-1. Utrustat med innerdörr, skottsäkert glas. Komplett med dragen el, värme samt ett värdeskåp i grade 7 för säker förvaring av kontanter.